Om oss

Tridenti är konsultföretaget som hjälper dig och din organisation framåt!

 

Vår uppgift är att bidra till ditt företagets affärsutveckling och lönsamhet genom att anpassa och leverera effektiva lösningar och tjänster inom HR, kompetensutveckling och redovisning. Vårt arbetssätt kännetecknas av service, kvalitet och resultat genom samarbete, engagemang och långsiktighet. Vi är en affärsmässig samverkanspartner som arbetar nära våra uppdragsgivare och vi hjälper dig och ditt företag att uppnå det resultat som ni eftersträvar.

 

Vårt erbjudande

  • Vi stöttar våra kunder i det strategiska och operativa HR-arbetet.
  • Vi genomför företagsanpassade utbildningar inom HR och ledarskap.
  • Vi tillhandahåller redovisningstjänster för mindre och medelstora företag.
  • Vi anpassar våra tjänster efter kundens unika och aktuella behov.

 

Ett personligt företag med stor kapacitet

Grundare av och ledare för Tridenti är Hanna Järnström som har en gedigen yrkesbakgrund från en rad olika branscher, bl.a. som verksamhetschef inom äldrevården, HR-chef i ett medelstort internationellt bolag, VD för ett bygg- & fastighetsbolag, redovisningsekonom samt konsult inom bemanningsbranschen. Hanna har en politisk magisterexamen med ekonomi som inriktning och har därtill studerat socialpsykologi och pedagogik på universitetsnivå. Som person kännetecknas Hanna av professionalism, engagemang och kundfokus. Drivkraften är att bidra till att företag/organisationer och människor utvecklas.

 

För att kunna hantera större uppdrag där speciell kompetens efterfrågas samt för att säkerställa att våra uppdragsgivare/kunder alltid får professionell service, samarbetar Tridenti med ett antal utbildningsföretag och fristående konsulter med expertkunskap. Merparten av konsulterna som Tridenti samarbetar med, har erfarenhet av ledande befattningar i olika verksamheter vilket ökar vår förmåga att förstå vilka insatser som krävs för att nå framgång.

 

Kontakta oss gärna för ett förutsättningslöst möte.

Kontakta Tridenti

 

E-post: info@tridenti.se

Tel: 0735-397 397

 

Adress:

Lövedal 8

517 92 Bollebygd

Copyright © 2013 Tridenti | All rights reserved